Styremøte  2.febr 2009

 

 

SAK 32/08   BARNEFORESTILLING

Info v/Vidar. Det er nå skrevet en god del til forestillinga og de ønsker et møte med de unge førstkommende tirsdag. De organiserer møtet selv,sørger for info ut til medl og andre. Husk å få med alle som deltok på kurset i helga.

Foreløpig spilledato:15.mai 09

 

SAK 01/09   INFO

-Takk til alle som deltok under juleforestillinga. De medvirkende var:Yngve, Olav,Kyrre, Helene, Guro, Magne, Øystein, Tanja, Vidar, Torstein, Terese, Anne-Åsa og Wenche.

 

-Sjømatcabaret 09. Dato for denne er satt til 4.juni. Torstein og Helene er allerede i gang med skrivinga.

 

-Lød. Næringsforum jubileum. 28.mars 09. Torstein har sagt seg villig til å være konfransier og LRTL vil bidra med noe underholdning. Pris for dette er satt til kr 3000,-

 

-Ord i krig.

 2.april 09. Info v/Torstein som vil kalle inn medhjelpere til sminke,lyd,lys osv.

Han ytrer ønske om en røykmaskin.

 

-Kurs i Alsvåg 9-11.jan 09

Her deltok Wenche, Magne, Øystein, Karen Anne og Vidar. Hele 5 kommuner var repr på kurset der Eva Dons var instruktør. Wenche informerer om et lærerikt, artig og veldig bra kurs der de fikk lære mer om stemmebruk, div teknikker, oppvarming og masse annet.

Forslag om å prøve  å samarbeide mer på tvers av kommunegrensene,-treffes, jobbe sammen,ha kurs for hverandre osv.

 

-Kurs med Marianne Krogness

Etter stor innsats fra spesielt Wenche lyktes det oss å få til et kurs i skuespillerteknikk. Kurset var i regi av HATS og vi hadde med 20 deltakere fra Lødingen!! Herav 18 av våre unge,håpefulle!! Det meldes om et flott kurs og en engasjert og morsom kursleder. Alle var fornøyde og syntes de hadde lært mye og hatt ei artig helg. Kusrleder var også godt fornøyd med gjenget!

 

-Teaterlaget i Kvæfjord inviterte oss til å se på sitt nye ”klubbhus” hvor de har montert amfi og gjort div smarte løsninger. Gutta våre:Torstein, Odd og Jan M tok en tur og sitter med hodene sine fulle av ideer…

 

 

SAK   02/09   ÅRSMØTE

Årsmøtet blir søndag 15.febr kl 19.00 på Lødingen videregående skole.

Det settes opp plakater (Odd)og sendes mail til medlemmene. Berit bestiller pizza fra Brygga.

Ta opp som sak: Kronerulling til kinoen. Skal vi gi et beløp(eks 2500,-) og utfordre tre andre foreninger å gjøre det samme. Evt kan vi lage ei forestilling på kinoen til inntekt for denne.

Til diskusjon etter møtet  : Oppussing av teatersal, amfi, maling osv.