Velkommen til teaterlagets nettside

JA JA JA vi klarte det 10 jan 24

Fantastisk! Vi fikk endelig gjennomført revyen. Tilbakemelding fra de over 300 betalende publikumene var svært positive. Ei hektisk øvingsperiode er over og Politisk U korrekt er historie. Vi bretter opp ermene og står på videre.

NB! ÅRSMØTE AVVIKLES 22 FEBRUAR KL 1900 LØDINGEN SKOLE  

Det innkalles herved til årsmøte i teaterlaget den 22 februar kl 1900.
Ordinære årsmøtesaker. Saker som ønskes til årsmøte må være sendt til post@lrtl.no senest 15 februar.
 Vi ønsker oss flere medlemmer, så hvis du har lyst til å være med på dette så møt opp.

For medlemmer: Husk å betale medlemskontingenten for 23,slik at du fortsatt har stemmerett! Oversikten over innbetaling finner du på medlemslisten ( link til høyre).

Årsmøte avviklet6 juni 23

Årsmelding og møtereferat  finner du på siden for møtereferater

Årsmøte29 mar 23

Det innkalles herved til årsmøte i teaterlaget den 13 april kl 1800 i storsalen.
Ordinære årsmøtesaker. Saker som ønskes til årsmøte må være sendt til post@lrtl.no senest 10 april.
 Vi ønsker oss flere medlemmer, så hvis du har lyst til å være med på dette så møt opp.

For medlemmer: Husk å betale medlemskontingenten for 22,slik at du fortsatt har stemmerett! Oversikten over innbetaling finner du på medlemslisten ( link til høyre).

 

Vil du være med å lage revy 22 sept 22

Vi planlegger å lage en ny revy i løpet av vinteren. Har du lyst til å være med på dette så ta kontakt.

I år er teaterlaget 40 år, og har planlagt jubileumsfest allerede 8 oktober. Dersom du vil være med, så bli medlem i teaterlaget. Det koster kr 100,-, og da får du også delta på jubileumsfesten. For å bli medlem betaler du kr 100,- til konto 4618 30 34480 merket med ditt navn, og så sender du melding til Odd på 90589514 om medlemsskapet, og om du vil være med på å sette opp en ny revy.

 

“Den komiske skuespilleren” 29 aug 22

Nu må vi vis at vi fortsatt skal ha et revy og teaterlag i Lødingen. 2 og 3 september (fredag kl 1800 - 2100 og lørdag kl 0900 -1800) arrangerer vi i samarbeid med HATS kurs for alle som har interesse for revy og teater. Instruktører fra HATS.
Alt er gratis, så hiv dæ med (ingen forpliktelser). Uansett alder. Det vil bli to grupper. Ei for ungdom, og ei for voksne.
Hvis du er interessert i å være med så ta kontakt med Geir på 93095251.

 

Litt info etter årsmøtet! 05 apr 22

Da er årsmøte gjennomført. Dessverre med laber oppslutning. Referater finner du under fanen for møtereferater. Vi fortsetter, og skal prøve å få til litt aktivitet i løpet av året. I år har vi jubileum, og dette har vi også tenkt å feire. Men først skal vi endelig flytte fra vår kummerlige tilværelse i gamle Soltun. Vi har leid lagerplass i næringshagen. Dette har vi tenkt å gjennomføre i uke 16 (første uke etter påsken) og da trenger vi hjelp til bæring, og biler/hengere. Meld fra til Odd hvis du kan hjelpe med flyttingen.

 

Årsmøte03 mar 22

Det innkalles herved til årsmøte i teaterlaget den 17 mars kl 1900 på Idrettslagets klubbhus.
Ordinære årsmøtesaker. Saker som ønskes til årsmøte må være sendt til post@lrtl.no senest 14 mars.
Etter årsmøte blir det medlemsmøte, hvor hovedtema blir en revy som det jobbes med, og om vi har nok folk til å få dette til. Vi ønsker oss flere medlemmer, så hvis du har lyst til å være med på dette så møt opp.

For medlemmer: Husk å betale medlemskontingenten for 21,slik at du fortsatt har stemmerett! Oversikten over innbetaling finner du på medlemslisten ( link til høyre).

Skrivedag/kveld 19 jan 22

Vi prøver oss på nytt med en skrivedag/kveld lørdag 29 januar, med litt mat og drikke. Planen er at vi skal få til en revy rundt påsketider. Vi begynner rundt kl 17 og holder på utover ettermiddagen/ kvelden. De som synes dette er litt tidlig, kan komme når det passer hver enkelt. For å kunne beregne mat og drikke, korona registrering osv. så trenger vi påmelding. Det kan du gjøre til Odd på nr 90589514.

Ta gjerne med noen nye medlemmer. Masse godt humør, og noen gode ideer, så er du/ dere velkommen til en hyggelig kveld.

Skrivehelg 11 jan 22

Vi hadde planlagt ei skrivehelg førstkommende lørdag 15 januar med litt mat og drikke, men pga smittesituasjonen og uklarheter med hva som skjer i neste runde har vi valgt å utsette denne i påvente av nye korona regler. Vi planlegger en ny dag om en eller to uker hvis situasjonen tillater det. Siden sjømatfestivalen har sagt nei til våre tilbud om forestilling, så planlegges det med ei forestilling i kultursalen i løpet av våren.
Ny informasjon kommer så snart vi har noe nytt å meddele.

Aktiviteter 2022 13 nov 21

Vi prøver å få til litt aktivitet i laget med forsøk på barneteater, og muligen en revy utpå vinteren. Har du lyst å være med, så er det bare å ta kontakt. Snakk med Geir, Monika eller Ragnhild om barneteater. Ta kontakt med Odd hvis du har lyst til å bidra til en revy. Vi planlegger ei ide/ skrive helg i januar.

Årsmøte 1apr 21

Årsmøte avholdes 15 april 2021 kl 1900 i storsalen på Lødingen skole.

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være levert Odd senest 12 april.

 

NYTTÅRSFEST OG ÅRSMØTE 9jan 20

Godt nytt år!

Styret i LRTL har den glede å innvitere til årsfest med mat og drikke. Vi samles lørdag 1 februar kl 2000 i kantina på tidligere videregående skolen. Mat og drikke er gtatis for alle. Ta gjerne med deg partner/ samboer eller kanskje en god venn som kan ha lyst til å være med i teaterlaget. Vi trenger nytt friskt blod i laget. For at vi skal kunne beregne mat og drikke trenger vi din påmelding innen den 25 januar. Helst på facebook siden, eller dersom du ikke har facebook, så sender du melding til Ragnhild.

Årsmøte er satt til 26 februar kl 1900 LIVO bygget (videregående skolen). Alle gamle og nye medlemmer er velkommen. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være levert senest ei uke før møtet avholdes.

FIRE TAPTE ÅR 16 juni 19

Vel gjennomført Sjømatrevy

Da er vi i mål med årets forestilling i teltet, og tilbakemeldingene er gode. Noe smårusk var det, men vi må huske på at vi er et amatørteatelag, og de fleste tingene ordnet seg underveis. Stor takk til Fridtjof, som har dradd seg i håret, og vært fortvilt flere ganger. Men han klarte å sy dette sammen, og fikk oss i mål. Nu tar vi sommerferie med god samvittighet, og så samler vi krefter til en ny runde for å markere åpningen av vår nye storsal i løpet av høsten.

Medlemskontingent 2019

Husk å betale medlemskontingenten for de som ikke allered har gjort det. Nederst i medlemslisten finner du betalingsinfo.

 

ÅRSMØTE FOR 2018

Da er det igjen tid for årsmøte i teaterlaget.

Tirsdag 26 februar kl 1900 på Ungdomsskolen Møt opp 11 feb 19

Vanlige møtesaker. Litt informasjon om sjømatrevy og planer for høsten.

Saker du ønsker til årsmøte må være levert Odd innen 20 februar

KICKOFF REVY 27 jan 19

Styret inviterer til idekveld med litt mat og drikke fredag 8 feb på dagens ungdomsskole. Vi møtes kl 1800 og holder på utover kvelden. Planen er at vi skal få ideer til en ny revy. Vi trenger gamle og nye medlemmer for å få dette til, så hvis du vil at det skal skje noe på revysiden i Lødingen, så må du hiv dæ i kalosjan og bli med/ møt opp. Hvis du vil være med så meld deg på til Ragnhild . Påmelding er for å kunne beregne matinnkjøp

FØRJULSKOS

NB! Dette er for teaterlagets medlemer og partner/ venn.

Ønsker du å være med i teaterlaget, eller ikke betalt årets medlemskontingent. Se under medlemmer for info.

julebord

Årsmøte gjennomført

Arsmote 2017

Vi hadde årsmøte 14 mars, bilde viser deltakerne som møtte på årsmøte. Ny leder i laget er Ragnhild Vilhelmsen. Styret ellers består av Geir Ellingsen, Øistein Ingebrigtsen, Arild Martinsen og Odd Myrlund. Samt en ungdomsrepresentant Ellinor Ellingsen, og varamedlem John Alvin Olsen. I 2017 gjennomførte vi to forestillinger. En barne/ familieforestilling (Grøss og grus i trollskogen) og så hadde vi ei kirkeforestilling som er basert på en virkelig hendelse med prester som slåss i kirka(Egede og Parelius). Det er også mulig at vi skal til Værøy med denne forestillingen. Vi som de fleste andre sliter mest med er nyrekruttering, og tid til å samles. Vi har planer om ei forestilling til høsten, og holder på med planleggingen av denne.

 

ÅRSMØTE FOR 2017

Onsdag 14 mars kl 1900 på Frivilligsentralen (Soltun) Møt opp 25 feb 18

Vanlige møtesaker. Saker du ønsker til årsmøte må være levert Odd innen 7 mars

 

Medlemsmøte 10 januar kl 2000 tidligere VGS 08jan18

Tema:Hva skal vi gjøre i 2018? Møt opp

 

Egede og Parelius 6nov17

egede og parelius

Lødingen kirke 15 nov 2017 kl 1900 Pris kr 200,- + serviceavgift kr 20,. Kun 100 billetter

Denne forestillingen er basert på en virkelig hendelse som skjedde for 300 år siden i Lødingen sogn

Billetter kun på nett. https://lrtl.hoopla.no/sales/egedeogparelius

Trenger du hjelp til billett kjøp får du det på Ringblomsten.

Årsmøte er avholdt

Referat finner du under Møtereferater.

ÅRSMØTE FOR 2016

Onsdag 5 april kl 1900 på Frivilligsentralen (Soltun) Møt opp 01apr17

 

Endelig ser det ut til at det blir forestilling 17 feb 17

Geir har øvet med en gjeng ungdommer og noen voksne.

GRØSS OG GRUS I TROLLSKOGEN.

Dette er ei barne/ familieforestilling, og vi har mange unge aktører som står på scenen for første gang, sammen med noen som har litt mer erfaring.

Fremføres i Teatersalen 18 mars kl 1800.

Mer info kommer.

Årsmøte for 2016 vil bli avholdt i mars. Etter at forestillingen er gjennomført. Info kommer senere

 

 

Da det er liten aktivitet i laget for tiden, så er det også lite oppdateringer på vår hjemmeside 4 juni 2016

Årsmøtereferatet finner du under møtereferater

Siste Styremøtereferat fra møte 2 juni 16

Årsmøte! 1 feb 2016

Årsmøte i  Lødingen revy og teaterlag avholdes tirsdag 16 februar kl 1900 på frivilligsentralen (soltun) Ordinære møtesaker. Dersom du har saker som ønskes tatt opp på årsmøte må de være levert skriftlig til Odd, eller oversendt på E-post: post@lrtl.no senest 1 uke før møtet.

arsmote16

Medlemsmøte!19 apr 2015

Det blir medlemsmøte i teaterlaget onsdag 29 april kl 1900 i kantina på videregående. Tema for møtet blir den planlagte forestillingen til høsten.  Fridtjof informerer    

Medlemskontingent  19 apr 2015

Husk å betale medlemskapet ditt i teaterlaget. 100 kr for voksne, 50 kr for ungdom (17år).Betales til konto 4618 30 34480. Husk å merk med navn på medlem.

Årsmøtereferat og veien videre 19 apr 2015

Da er årsmøtereferatet med årsmeldingen endelig lagt ut.Se under møtereferater

Det ble en diskusjon på hva gjør vi videre, aktivitet eller stilstand. Ei gruppe er satt ned for å jobbe med ei forestilling til høsten. Fridtjof er engasjert som instruktør.

Årsmøte!!!!!!!!og fest.23 feb 2015

Årsmøte i  Lødingen revy og teaterlag avholdes fredag 6 mars kl 1830 i kantina på videregående skole. Ordinære møtesaker. Dersom du har saker som ønskes tatt opp på årsmøte må de være levert skriftlig til Odd, eller oversendt på E-post: post@lrtl.no senest 3 mars

 Etter årsmøte blir det fest med bespisning. For at vi skal kunne ordne med mat trenger vi påmelding. Meld dere på til Wenche Bakke telf 90791891. Senest 3 mars.

mote

NB! Endring av årsmøtedato 10 feb 2015

Etter anmodning fra fremmøtte medlemmer 4 februar, endres årsmøtedato til 6 mars, og hvis det er interresse fra dere medlemmer vil vi ha årsfest etter møtet. Festkomiteen er allerede i sving. Årsmøte og årsfest vil være i kantina på videregående skolen. Mer informasjon kommer så snart det foreligger.

Medlemsmøte onsdag 4 feb kl1930 kantina videregående skole 2 feb 2015

Tema: Revy i løpet av våren/for sommerem eller ikke?

Årsmøte 2 feb 2015

Styret i LRTL innviterer til årsmøte onsdag 4 mars 2015. Tid og sted vil bli kunngjort senere. Har du saker som ønskes tatt opp, så må dette sendes skriftlig til styret. senest en uke før møtet.

E-post fra Torstein 2 feb 2015

Sender min varmeste og inderligste takk for gavekortet i anledning min 75 års dag. Det ble for øvrig en litt roligere markering enn feiringa for 5 år siden!

Men som sagt: Hjertelig takk for hilsen fra dere i laget.

 Torstein

 

 

Aktivitet våren 2015 27jan 2015

Er det stemning for noe aktivitet i laget? Vi har fått tilbakemelding fra Sjømatfestivalen at vi forlanger for mye for en forestilling.  Tilbudet fra oss til festivalen var på 60000,-. Da ville vi sitte igjen med ca 40000,- til å fortsatt drifte laget. Sjømatfestivalen har tilbudt oss kr 45000,-.  Styret skal ha møte denne uka og da tar vi stilling til hva vi skal gjøre, men utifra stemningen på medlemsmøtet 7 januar, så sier vi nei til dette tilbudet. Se møtereferat under møtereferater Skal teaterlaget fortsatt leve, så må vi ha aktivitet. Tenk igjennom hva du ønsker, og gi tilbakemelding! Helst på e-post (post@lrtl.no), eller direkte kontakt med Odd (90589514).

Snart er det årsmøte! 27 jan 2015

Dato for årsmøtet er ikke bestemt (slutten av februar), og vi trenger nye hoder i styret. Har du ting som du ønsker å ta opp på årsmøtet, må de være levert skriftlig senest ei uke før møtet.      Det er også tid for å betale medlemskontigenten for 2015. Se medlemslista for å se om du er medlem.

Daniel Hegstad jubileum 01des 2014

12 nov var det premiere på en hyllest til slåttesamleren Daniel Hegstad på Offersøy feriesenter. Nesten 90 betalende publikum fikk se 4 akter av Daniels liv, med musikk under og mellom aktene.

Arild Arild som Daniel

Vil du være med på nytt skuespill ???  25 mars 2014

På medlemsmøte forleden ble det bestemt at vi frem til 1. juni skal finne ut hvor mange som er interessert i å bli med på komedien "En midtsommernattsdrøm" til høsten.
Det planlegges øvelser september - desember og forestilling (er?) så langt fra midtsommer som mulig: Kanskje som opptakt til 2. juledagsfesten !

Stykket er oversatt til saftig nordnorsk av selveste Ragnar Olsen. Det ble spilt som 20-års jubileumsforestilling av Hålogaland Teater i 1990 og nå i vinter av Nordland Teater.
Det er også veldig populært blant amatør-lagene sinde det er så lettspilt og lekent.
En midtsommernattsdørm har 50-50 fordeling av kvinne og manns-roller. Kvinnene er også av det friske slaget med bein i nesa og trolldom i håret !
Stykket krever minst 13 aktører. I tillegg er det mulig å ta med mange bi-roller og grupper på 2-3 figurer som krydder dersom det melder seg mange.
Det vil komme korte beskrivelser av rollene, handling, skisser til scenografi, kostymer mv utover våren.
Jeg ber i første omgang om at dere som gliser bredt av fryd og ser at dere vil sette av tid til dette til høsten sender meg en epost eller sms. post@armaogbein.no
Vi spør i denne første runden kun etter dere som tror dere vil være med på scenen. Andre funksjoner vil etterspørres senere.
Vi trenger navn, mobilnummer, epost.
Dersom du spiller noe lite, stort eller originalt instrument, behersker rulleskøyter, lassokasting eller hva som helst annet som vi kanskje kan bruke - nevn det i eposten !                                                                                                                                                              

Ta kontakt med Geir når du har tygd litt på dette

Årsmøte/ medlemsmøte referat   09mars 2014

Da er årsmøte avviklet, og vi har bla fått nytt styre. Referatene finner du som vanlig under møtereferater.

Husk at det også er nytt år og at medlemskontigenten må betales. Kontonr er 4618 30 34480 

Se medlemslisten dersom du er usikker på om du er medlem.

 

 

Snart ÅRSMØTE  15 febr 2014

Aarsmoteplakat

Styret inviterer til årsmøte i LRTL   mandag 3 mars kl 1900 i kantina på videregående skole. Enkel servering. Det blir vanlige årsmøtesaker, informasjon/ forslag til forestillinger for 2014. Og kanskje blir det noen kutt fra tidligere forestillinger. Så vil du være med å bestemme årets forestillinger, eller ønsker å være med i forestillingene, så må du møte opp på årsmøte. 

 

En RAMSALT suksess  15 juni 2013

 

Vi klarte det igjen. Rundt 500 personer var stappet inn i teltet for å se på.

Sjømatrevyen 2013  1 mai 2013

Øvingene til årets sjømatrevy med premieredato 13 juni pågår for fullt. Det er øvinger hver tirsdag, og det vil også være noen øvingshelger i mai. Fridtjof er fullt engasjert i jobben som instruktør. Hvis det er noen som ønsker å være med, så trenger vi hjelp forran og bak scenen.

Medlemsmøte ang. sjømatrevyen  20 mars 2013

Styret og de fremmøtte medlemmer har besluttet at vi skal gjennomføre sjømatrevyen. Les referatet fra møte her. Er det noen som var forhindret fra å møte, eller somkunne tenke seg å være med så ta kontakt snarest. Vi skal bla ha en sosial dugnadskveld rett over påske. Kom å vær med vi trenger hjelp både forran og bak scenen.

Medlemskontingent for 2013  4 mars 2013

Da er årsmøtet ferdig, og vi må tenke på medlemsskap for 2013. Ønsker du fortsatt å være medlem eller er du ny og ønsker å bli medlem. Voksne betaler kr 100,- og ungdommer betaler kr 50,-. Dette betales til konto nr 4618 30 34480 og du må huske å skrive navn på de det gjelder.

Jubileumsrevyen og årsmøte 4 mars 2013

Da er jubileumsrevyen og årsmøtet avviklet. Stort sett er de fleste fornøyd med forestillingen, men det vil alltid være noen som ikke er fornøyd. Men vi skal være fornøyd med å ha klart å gjennomføre, når vi tenker på de problemene som har vært. Det var 214 betalende på forestillingen.

Årsmøte ble gjennomført 4 mars. Referat kommer så snart det foreligger

Jubileumsrevyen 31 år og like blid  15 feb 2013

Da ser det endelig ut til at det blir forestilling. Alle aktører er nesten klare og vi satser for fullt frem mot forestilling lørdag 2 mars.klokken 1800. Husk generalprøve 26 februar.

Årsmøte i LRTL 15 feb 2013

Mandag 4 mars kl 1900. Kantina videregående skole.

Er du medlem? sjekk på listen hær!

Saker som ønskes tatt opp sendes på mail til post@lrtl.no senest 25 feb

Heia alle i LRTL 22 jan 2013

Siste nytt om jubileumsrevyen.

Det har vist seg å være vanskelig å finne en dag som det passer for alle, så i dag har vi satt en ny dato for gjennomføring av revyen. Dersom alt går bra så blir det revy 2 mars. Men det betyr at alle som er med må komme på øvinger og på de avtaler som blir gjort. Torstein styrer det hele frem mot premieredato

Heia alle i LRTL 31 okt 2012

30 ÅR!!!! Jubileumsrevyen er utsatt

Det er idag tatt en beslutning om å utsette revyen til etter nyttår,-sannsynligvis midten av febr,-dato kommer.

Dette som følge av lite folk både på og bak scenen. Flere  har måtte trekke seg av ulike årsaker.

Vi vil fortsette øvingene på tirsdager og håper jo at flere ønsker å være med nå når vi får litt lengre tid på oss.  Vi sender ut ny øvingsplan men foreløpig blir det hver tirsdag kl 18-21

 

Mvh Torild/Torstein

 

30 ÅR!!!! Jubileumsrevy 5 okt 2012

Øvingene til årets jubileumsrevy er godt igang.

Klikk hær for de som trenger å se øvingsplanen med klokkeslett

Medlemsmøte  10 sep 2012


Takk for sist! Nå er ferien over og vi må starte med å tenke revy igjen. Vi tenker å lage en jubileumsforestilling som vi setter opp i november. Så da trommer vi sammen til
MEDLEMSMØTE FREDAG 14. SEPT KL. 19.00
i kantina på videregående skole.
Det blir litt å bite i og vi tenker å se filmen fra "Khronevirestraat",etterpå kan jo de voksne som ønsker det bli igjen og ha det litt (mere) sosialt. Ta med hvis du trenger noe til dette..
Vi håper alle kan møte og at dere er motivert til å lage enda ei flott forestilling!!!!

"Khronevirestraat" 8 juni 2012

Hei alle sammen!
"I kveld skal det bli en fin kveld" sang vi så det ljoma i teltveggan!!- og det blei det virkelig!!
Artig,artig,artig!! Folk er fulle av rosende omtale og vi har all grunn til å være fornøyde! Tusen takk til alle som har bidratt . Føler virkelig stolthet over å få være med i et så flott lag. Den innsatsen som ytes er virkelig unik. Tusen takk spesielt til Fridtjof som får frem det aller beste i oss.Tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi er veldig takknemlige!!!
Vi trommer sammen til et sosialt lag der vi ser film og koser oss ilag.
TUSEN TAKK IGJEN ALLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Torild

 

Sjømatrevy/kabareten 16 mai 2012

Dagene går fort og vi nærmer oss 7 juni. Øvingene pågår. Vi har tatt ibruk to øvingshelger for å komme i mål med prosjektet. Fridtjof er absolutt en primus motor og oppmuntrings punkt for alle som er med på scenen. Revysjefen har laget litt informasjon til de som er med i forestillingen. Den kan du lese hær

Da er vi igang igjen 17 april 2012

Da begynner festival opplegget å bli klart. Stort fremmøte til første møte, og alle er klare til å ta i et tak for å få dette i havn. Første øving og fordeling av roller blir førstkommende tirsdag 24 april, og så blir det lagt opp til to øvingshelger for å få dette i havn. Dette blir bra!!!!!!!!!!

Sjømatfestival og kabaret?27mars 2012

På medlemsmøte ble det diskutert sjømatkabaret og jubileumsforestilling. Les mer under møtereferater.

Medlemskontigent 2012

Så var det tid for å betale medlemskapet igjen. Giro kan du skrive ut ved å klikke hær

Konstiuering av styret

Da har vi endelig klart å få til det første styremøte i det nye styret, og første sak var valg av leder for teaterlaget de neste to årene. Og for å lede en gjeng med voksne menn, må vi jo selvsagt ha en kvinne, så Torild Sareussen har sagt ja til dette vervet. Se resten av styresammensetningen under kontakt oss. Og møtereferatet ligger under møtereferater.

 

Jubileumsfest skrevet 3 mars 2012

Jubileumsfesten ble avviklet på kløverstua 24 februar, med fin stemning og masse mimring. Bilder kommer etterhvert på bildesiden

Årsmøte skrevet 3 mars 2012

Årets årsmøte ble avviklet den 13 feb. Se på siden for møtereferater for å lese hva som ble vedtatt.

Årsmøte!!!  skrevet10 jan 2012 redig 2 feb 2012

arsmote2012

Styret inviterer til årsmøte i LRTL   mandag 13 februar kl 1930 i kantina på videregående skole. Enkel servering. Det blir vanlige årsmøtesaker, informasjon/ forslag til forestillinger for 2012. Og kanskje blir det noen kutt fra tidligere forestillinger. Så vil du være med å bestemme årets forestillinger, eller ønsker å være med i forestillingene, så må du møte opp på årsmøte. 

Ta gjerne med andre som ønsker å være med i teaterlaget.  .

Vellykket cafe cabaret  3 des 2011

Forestillingen ble gjennomført på rådhuset lørdag 3 desember. 93 betalende hadde ei trivelig stund med underholdning, kaffe og kaker. Fine tilbakemeldinger.

Klart for ny cafe cabaret     3 des 2011

                                Da er det klart for en ny utgave av vår populære cafe cabaret. Lørdag 3 desember kl 1130 på Rådhuset. Det blir noe nytt og noe gammelt stoff. Kaffe og kaker på billetten  

Cafe cabaret

Styret hadde invitert til medlemsmøte, med labert oppmøte. Men de som var tilstede fikk informasjon om høstens planer. Det er planlagt en cafe cabaret, og foreløbig planfor avvikling er 3 desember

 

Medlemsmøte

Høsten er kommet, og dermed må vi vel starte med litt aktivitet i laget.

Vi åpner med et medlemsmøte allerede tirsdag 20 september kl 1830 i kantina på videregående skole.

Ta med deg en venn og møt opp.

Kom med innspill til aktiviteter for høst og vinter.

 

Når floa kjæm

Floa2011

Teatelaget setter opp forstillingen " Når floa kjæm" som ble skrevet til unionsjubileet i 2005. Det har vært hektiske øvinger, og teaterscene i båthavna måtte bygges opp på nytt, da den siste stormen tok knekken på den originale sceneplatten. Men nå er den bygd om og satt skikkelig på plass. Scenevegger er bygget og satt opp slik at det skal være mulig å spille. På skuespillersiden er det blanding av erfarne skuespillere og unge debutanter. Torstein Aa Nilsen er som vanlig den som har hovedansvaret, men har denne gangen fått god hjelp av teaterinstruktøren i Vesterålen Søren Frank.

Forestillingen spilles mandag 6 og tirsdag 7 juni. Begge dager kl 1830. Utescenen på Hjertholmen

 

        Det lokale vanvidd                        Etter noen års opphold var det igjen klart for lokalrevy. 2 forestillinger med ca 340 betalende. Som vanlig svært hektisk før premieren, men vi kom i mål denne gangen også. Det vil komme noen bilder i albumet etter hvert, så bare følg med

Kurshelg

Helga 15. og 16. januar arrangerte Lødingen revy- og teaterlag i samarbeid med HATS et kurs i lyssetting og et kurs i regi/instruksjon. Kursleder og instruktør var tidligere medlem av teaterlaget vårt, Klaus Løkholm Bergli, som debuterte for øvrig i teatersalen vår i lokalrevyen "Står vi han av" fra 1990. Klaus tok senere teaterfaglig utdanning her i landet og i Danmark, og er nå freelansskuespiller i Tromsø. Deltakerne på kursene var svært så fornøyde med "den bortkomne sønn" som kursinstruktør. Vi tror at absolutt at vi vil dra nytte av det vi lærte til fremtidige oppsetninger. Skulptur          instruktor

En skremmende "gruppeskulptur" bestående av Odd, Karen-Anne og Torstein,komponert av Helene.

 

 

Klaus studerer gamle bilder

                   

Siste hendelser

2024

siste møte 10,01,24

Alle møtereferater finner du på siden med Møtereferater.

Medlemsliste          Oppdat. pr .  1 februar 24